Rahoitus

Kodintavaratalo-tili on joustava maksutapa

 


logo

Rahoitus ja osamaksu

Kodintavaratalo-tilillä voit maksaa ostoksesi juuri Sinulle sopivissa erissä. Tili toimii tavarataloissamme myönnetyn luottorajan puitteissa, ja lopullinen laskusi on yhden kalenterikuukauden aikana luotolla maksamiesi ostosten summa.
Maksat siis vain käytön mukaan ja saat halutessasi joustoa hankintoihisi ja saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Voit maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa.

Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ). Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä heti. Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Voit käyttää avattua tiliä myös jatko-ostoksiin myymälöissä ja verkkokaupassamme.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen oheisesta linkistä avautuvalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.
Täytä rahoitushakemus tästä

Luoton kulut ja korot

Kodintavaratalo-tilillä saat ostoksillesi jopa 12 kk korotonta, ja aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa (Lasku), ja voit maksaa edellisen kuun ostoksesi kerralla pois ilman kuluja tai korkoa. Halutessasi voit jakaa maksut pienempiin eriin ja valita itsellesi sopivan kuukausierän aina laskun saatuasi. Ensimmäinen laskusi postitetaan ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään automaattisesti ja saat vastauksen välittömästi. Myönnetty luotto on heti käyttövalmis.

Lisätietoja

Yleiset tiliehdot
Allmänna kontovillkor privat (FINLAND)

Hae rahoitusta


Täytä rahoitushakemus tästä

Myönnetty luotto toimii heti, eli veloituskelpoinen välittömästi kun OK luottopäätös taskussa.
Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.
Voit ostaa samalle luotolle saman kuukauden aikana useita kertoja kunhan ostostesi yhteissumma ei ylitä sinulle myönnettyä luottosummaa.
Voit maksaa Kodintavaratalo-tilillä missä tahansa tavarataloistamme. Luottopäätös ei ole myymäläkohtainen.
Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).
Useimmiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia täältä